Top laatste Vijf betonboringen Stedelijk nieuws

Wij beginnen met een vooronderzoek naar het materiaal. In welk soort en type beton, asfalt of steen moet de boring uitgevoerd worden?

Daarin bestaan wij flexibel. Wij werken buitengewoon netjes en zoveel geoorloofd stofvrij. Daardoor kunnen wij u indien opdrachtgever voor verbouwingen heel wat overlast besparen.

De toepassingen zijn bijzonder divers: van dit zagen aangaande ons trapgat in beton tot het bevestigen van gevelelementen in gewapend beton.

Met de watergekoelde handzaagmachine zagen wij voor u dan ook stenen wanden tot een dikte over 15 centimeter. Ingeval de wanden dikker bestaan, zagen wij betreffende onze wandzaagmachine op rails tot een maximale dikte over 90 centimeter. Bij moeilijkere posities is uit een hand de ringzaagmachine aangewend tot 27 centimeter diep. 

Ernaast boren ofwel hakken wij elektra-dozen uit. In beton gebeurt het goed vochtig, in overige materialen mogen wij dit ofwel droog verrichten.

Door onze jarenlange ervaring zetten wij bij elk project snel en doeltreffend het juiste, specialistisch gereedschap in. Zo bestaan wij specialistisch in diamantboren tot ons doorsnede met 1500 millimeter en diamantzagen betreffende een diepte betreffende wel 90 centimeter.

Bent u ons project juiste uitstippelen ofwel stuit u bij taken onverwacht op ons asfaltlaag? Wij zijn flexibel qua planning en wensen het u zo snel geoorloofd bovendien kunt.

Wegens het geldt namelijk een betrouwbaarheidsregel 'planning kan zijn planning'. Ook mits dit gaat over de verkoopprijs trouwens, omdat we hanteren een duidelijke prijslijst.

Concretis kan zijn expert in deze betonboringen. Wij boren gaten tot rond 500 mm. Dat doen we bij het ene project tijdens de ruwbouw en bij dit overige project terwijl een woonhuis in toepassing kan zijn.

Slopen Wilt u meer ruimte in de huis get more info ofwel bedrijfspand creëren? Competent een vloer, muur ofwel wand laten verwijderen? Verder ervoor neemt u aanraking op met Stubbe.

Wij voeren de korte sloop- en hakwerken uit met elektrische en of pneumatische hakhamers. Een compressoren hiertoe hebben wij alleen tot de beschikking. 

U kunt weet 40 jaar rekenen op een topservice met betonboorbedrijf Loomans. Betreffende ons bekwaam personeel is het nauwelijks onderneming te moeilijk en met het uitgebreide collectie werktuig zijn wij overal op voorbereid! Nu verder volledige diensten in Limburg en West-Brabant.

De verkoopprijs voor een bepaald project hangt af met diverse aspecten. Onder andere de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en een afvoer betreffende puin. Vantevoren weten daar waar u met toe bent?

Schroom dus niet contact betreffende het op te nemen indien u dan ook elders gevestigd raakt. Kwakkel BV is reeds 16 jaar actief in het doen met betonboringen. In 1999 bestaan we gestart indien betonboorbedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *